Bubbelsgewijs reserveren

De (wisselende) coronamaatregelen en huidige situatie brengt de nodige uitdagingen met zich mee wat betreft de organisatie en toegang tot events, tentoonstellingen, workshops, sport- en jeugdactiviteiten.

Zwembaden zijn gesloten, evenementen gaan niet door, tentoonstellingen worden uitgesteld. Wanneer de maatregelen terug versoepelen zullen bezoekers moeten reserveren via vooraf bepaalde tijdsloten met een maximum aantal personen.

Met onze software bieden wij een onlineoplossing, zonder zware investering of administratieve procedures.
Wij geven jullie graag enkele referenties mee van gemeenten die met onze software aan de slag gegaan zijn.

 • Hasselt is voorbereid
  De gemeente Hasselt gebruikt onze beurtenregistratie om zo een tijdslot te reserveren en betalen voor het gebruik van hun zwembad.

  Je kan online je tijdslot reserveren, selecteren of je in het binnen- of buitenbad wil zwemmen, baantjes of recreatief in het zwembad wil vertoeven. Minder zwemmers en extra poetsbeurten zorgen ervoor dat alles veilig en volgens de maatregelen verloopt.

  De openingsuren zijn opgedeeld in zwemblokken: baantjes zwemmen (1 uur week per zwemblok) of recreatief zwemmen /spelen (max. 2 uur per zwemblok). Die worden afwisselend georganiseerd. Tijdens banenzwemmen is er geen recreatie.

  Er zijn ook momenten voorzien om je met het hele gezin uit te leven in de recreatiezones. Deze zwemblokken vind je in het reservatiesysteem terug als 'recreatie'. Op die momenten kan er niemand baantjes zwemmen. 

  Neem gerust eens kijkje op de website van Hasselt om zo een idee te krijgen hoe zij dit aankondigen en aanpakken; https://www.hasselt.be/nl/zwembad-kapermolen

 • In Melle kan je je bibliotheekbezoek reserveren
  Melle vermijdt te veel bezoekers en wachttijden tijdens het bibliotheek bezoek door gebruik te maken van onze software. Burgers kunnen online hun tijdslot reserveren, zij kunnen op dat moment de bib in alle rust en veiligheid bezoeken.

  De verwerking en planning gebeurt volledig automatisch door de applicatie. De werknemers van de bibliotheek kunnen de planning en reservaties consulteren.

  Referentie van hoe Melle te werk gaat en hun burgers informeren kan je vinden op https://melle.bibliotheek.be/bibliotheek-coronatijden
   

 • Reserveer je zwemmoment bij DIest
  Ook Diest werkt met onze applicatie om online tijdsloten te reserveren. Zij werken met tickets die je kan aankopen voor specifieke dagen en uren.

  Tickets kunnen online gereserveerd worden, betaling gebeurt aan de kassa. De bezoeker ontvangt een bevestiging van zijn reservatie met het ticket die hij dient voor te leggen aan de balie.

  Check het op; https://www.diest.be/ontspannen/aanbod/sport/zwembad-de-warande/reserveer-je-zwembeurt

Deze werking kan ook toegepast worden voor andere bezoeken en evenementen.
Interesse in deze uitbreiding of wens je een praktische demo, aarzel niet om ons te contacteren. Sales@e2e.be

Met vriendelijke groeten,
Facilitator-Team
e2e nv